NIEUWE SINGLE JOHAN VLEMMIX

11-08-2006 @ 14:59

'De Eindhovense zanger Johan Vlemmix moet stoppen met het zingen en verspreiden van zijn liedje 'Allemaal Wuppies'. Dat heeft de rechter in Den Bosch onlangs in het kort geding bepaald. (ANP)'
De vorige CD-single van Oranjeman Johan Vlemmix was genspireerd door de Oranje 'beestjes' van het afgelopen WK voetbal in Duitsland. Het kon niet anders, Johan Vlemmix 'de Oranje fan' moest en zou hier aan mee doen en besloot hierop in te spelen door een nummer over de beestjes te schrijven op de melodie van "Beestjes" van Ronnie en de Ronnies.
Helaas viel dit niet bij iedereen in de smaak, waardoor Johan verboden werd om nog over deze wezentjes te zingen, die mede door de grootste winkelketen van Nederland weer geheel in de belangstelling stonden. Dit bezorgde Johan een enorm verdriet. Hij besloot om toch zijn recht te verkrijgen en nam opnieuw het lied "Allemaal Beestjes" op met de originele tekst. De zanger verwacht hiermee goede zaken te kunnen doen in den lande, maar ook in Belgie zal deze CD-Single te beluisteren en te zien zijn. Naast "Allemaal Beestjes" heeft Johan Vlemmix, zoals hij zegt: 'een 2e b-kant op zijn nieuwe CD-Single opgenomen' en dat is een ode die wordt gebracht aan zijn lievelingsbeestjes, met als titel "Samen Zijn". Dit nummer is gebaseerd op de melodie van Willeke Alberti's nummer "Samen Zijn". "Samen Zijn" en "Allemaal Beestjes" zijn te downloaden op LegalDownloadNet, maar ook als single te koop in alle platenzaken.
Johan is al druk bezig met zijn promotionele activiteiten in het land en zo zal hij ongetwijfeld heel veel aandacht krijgen bij de radio en tv omroepen, als ook in de pers. Op dit ogenblik is Johan al te bewonderen op de site van NOS Headlines en op zijn eigen site www.johanvlemmix.nl
De videoclip, die zich zal afspelen op een vuilnisbelt is binnenkort te bekijken op www.tryourclips.com, maar ook vele zenders in het land zullen deze videoclip vertonen.
Johan Vlemmix "Allemaal Beestjes"
Bestelnummer: MIL 060501
(e-sound music/weesp)

www.e-sound.nl