Groot openingsfeest! Proef de zomer bij vernieuwd Woodstock69

30-03-2006 @ 10:19

Buiten doet het weer soms nog wat winters aan, maar binnen bij strandpaviljoen Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee is het alweer lekker warm. De kachel brandt en de keuken, drankjes en muziek zorgen er samen met het unieke Woodstock69 sfeertje voor dat de zomer nu al kan beginnen! Maar het is niet dat de boel zomaar weer is opgebouwd. Het bronzen huwelijk van 12,5 jaar is namelijk aangegrepen om alles lekker te vernieuwen. Op 31 maart kan je het allemaal met eigen ogen zien en meemaken, want dan geeft Woodstock69 een groot openingsfeest met Woodstock69 DJ's en een aantal verrassende gast-DJ's.

Woodstock69 mag dan helemaal vernieuwd zijn, toch zijn vertrouwde elementen als de palmen, de oude banken en het open vuur gewoon gebleven. Buiten is wel een hele nieuwe strandbar gebouwd waar je straks allerlei verse sapjes en koffie kan krijgen. En natuurlijk zijn er overal weer ligbedjes en heerlijke kussens.

Je hebt vast al eens geproefd hoe lekker de keuken van Woodstock69 is. De keuken heeft in de afgelopen 5 jaar overuren gedraaid en was nu toe aan een compleet nieuwe inrichting. Maar niet alleen Foodstock's keuken is helemaal nieuw, hetzelfde geldt voor het buitenterras waar je met mooi weer kan genieten van de ondergaande zon. De menukaart is ook maar meteen gerestyled en biedt nu allerlei spannende Oosterse en vooral Arabisch getinte hapjes en gerechten. De Foodstock keuken is er trouwens ook weer helemaal op ingesteld om bij mooi weer een grote BBQ te kunnen organiseren, voor het ultieme
strandgevoel...
Het belooft een hele mooie zomer te worden bij Woodstock69. Er staan dit seizoen namelijk weer allerlei dance events en themafeesten op de agenda. Met op de donderdag weer Thursday Monkey's en top gast DJ's achter de draaitafels. Verder is het twee keer per maand op zondag Live Jammen On The Beach. Zo krijgen muzikanten uit de meest uiteenlopende stijlen de kans om samen voor het nodige spontane spektakel te zorgen.

Een greep uit het zomerprogramma laat zo al diverse spetterende Woodstock events zien. Vanaf juni zijn er allerlei collectieve dancefeesten samen met alle strandpaviljoens van Bloemendaal aan Zee, met als veelbelovende thema's: Midzomernacht, Jazz, Zomercarnaval, Disco en Live... . In juni en juli kun je bij Woodstock69 ook nog eens alle WK voetbalwedstrijden live op een groot scherm volgen. In juli komen de beachsoccer toppers strijden om de nationale beker en is er weer het CF Beachdance, een feest voor het goede doel met diverse activiteiten en hele bekende DJ's! In augustus staat Save
me at the Beach op het programma, waarbij populaire club DJ`s een feest geven voor de uitstervende Oerang Oetang Maar zover is het nog lang niet. De zomer moet nog beginnen! Woodstock69 heeft er alle vertrouwen in, want als de zomer net zo uitloopt als de winter dat heeft gedaan, dan belooft het een hele lange hete zomer te worden in Bloemendaal aan Zee! Met enorm veel zon, goede muziek, lekker eten en dat allemaal beleven in het unieke Woodstock69 sfeertje.

Woodstock69 - Agenda: Openingsfeest Woodstock69
datum: vrijdag 31 maart
tijd: 18.00 tot 24.00uur
plaats: Woodstock69, Bloemendaal aan Zee
entree: gratis!
bijzonderheden: spetterend openingsfeest van het zomerseizoen 2006 waarbij het 12,5 jarig huwelijk (brons) van Woodstock69 op gepaste wijze zal worden gevierd... De Woodstock69 DJ's en bekende gast DJ's zorgen voor een muzikaal decor om de heupen weer even los te maken.

Deel dit artikel op: