RADIO 2 PARADEPLAAT IN WEEK 51; HERMES

15-12-2005 @ 22:07

Radiostations kiezen nieuwe kerstplaat!

Een zeer bekende onbekende... Liedjesschrijver Niels Hermes. Wie is dat ook alweer? De afgelopen 20 jaar kwamen veel van zijn songs voor eeuwig in het Hitdossier te staan, om nog maar te zwijgen van de vele liedjes die een flinke reis om onze planeet wisten te maken. Denk bijvoorbeeld aan de enorm succesvolle wereldhit 'You' van Ten Sharp uit 1991. Het wordt tot op de dag van vandaag overal meegezongen. Maar daar bleef het niet bij, er zouden nog vele prachtige liedjes volgen.

Geen radiostilte en toch een soort 'comeback'?
Sinds 'You' verstreken vele jaren, maar de liedjes blijven maar komen. Niels is nu zover dat hij een muzikaal verhaal neer kan zetten dat weer 100% Hermes is, en dit keer nog extra voorzien van 'dennengeur'! Een wonderschoon gezongen avontuurlijk duet. Een met recht indrukwekkende kerstpopsong met diepgang, maar ook met de prettige eigenschap dat het telkens blijft groeien naarmate je het vaker hoort. En zeg nou zelf, het is toch alveel te lang geleden dat er weer een goed draaibare kerstplaat verscheen, die de radio doet glimlachen? En dat is natuurlijk meer dan welkom als je een nummer tot in de lengte der kerstmissen terug wilt blijven horen. De plaat gaat de wereld in als HERMES - That's why it's XMAS, en het duet wordt gezongen door zangeres Doa Pessy en Marcel Kapteijn. Natuurlijk is de typerende Ten Sharp-sfeer goed terug te horen in deze stijlvolle popballad met verrassend (staand) eind. De die-hard muziekliefhebber zal zelfs nog meer moois ontdekken!

Airplay
De radiostations in de Benelux reageren dolenthousiast. Zo plaatste de regionale omroep RTV Noord de single direct op 'heavy rotation'. Commentaar: "Sprankelende sneeuwhit, 'n kerstclassic in sp!". Ook Muziekcordinator Radio 2: "Eindelijk weer een leuke kerstsingle!". Bovendien hebben veel lokale, regionale en landelijke commercile zenders de plaat intussen aan hun playlist toegevoegd.
HERMES - That's why it's XMAS... Komt als geroepen met Kerst... en past wonderschoon in elk radioprogramma, en mocht je nog een sfeervolle promo willen maken of een fijn kerstfillertje nodig hebben voor de feestdagen, track 2 van de cd-single is volledig instrumentaal!
Kijk voor meer informatie op http://www.musicfromhermes.com

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: