WARNER MUSIC BENELUX EINDELIJK OVERSTAG MET LUIS MIGUEL

15-12-2005 @ 00:17

Tot nu toe bleven de officiele releases van albums van Luis Miguel in de Benelux uit. Alleen via import was zijn materiaal beperkt verkrijgbaar. En dat ondanks zijn behoorlijke populariteit durfde Warner Music het in de Benelux (en wellicht ook in Europa) niet aan om zijn albums uit te brengen. Met de komst van de allereerste greatest hits 2CD wordt in ieder geval een eerste stap in de goede richting gezet voor deze Mexicaanse superster Luis Miguel.
Nog niet eerder heeft de Latijns Amerikaanse zanger die wereldwijd inmiddels al meer dan 55.000.000 albums heeft verkocht (en vooral dus in Latijns Amerika) een verzameling met het beste uit zijn carrire uitgebracht.
Niet verwonderlijk als je bedenkt dat Luis Miguel voor Grandes Exitos een keuze moest maken uit 27 billboard #1 singles en 15 #1 albums.
Maar goed, het is gelukt en tevens zijn er 2 nieuwe nummers toegevoegd: Misterios del Amor" and "Si te perdiera".
Verdeeld over 2 CDs vind je op Grandes Exitos 32 hits waaronder: Ahora Te Puedes Marchar "(I Only Want to Be With You), "Te Necesito", "Sol Arena y Mar", "Perfidia".
Een beter Luis Miguel hitoverzicht is er niet!

Mag nog wel vermeld worden dat er ook geweldig beeld materiaal op DVD in Zuid Amerika beschikbaar is w.o. de DVD "Vivo" die een uitstekend beeld geeft van de status van Luis Miguel. Hopenlijk volgt dit materiaal ook op korte termijn. Eind 2006 zijn er in de Benelux volgens de inschatting van Mega Media minstens zoveel exemplaren verkcoht van Luis Miguel als van Michael Bubble (en eigenlijk nog wel meer).

Release: 20-jan. 2006

Luis Miguel "Grandes Exitos"
Bestelnummer CD: 5051011135828
(Warner Music)

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: