vernieuwde website Mega Media

12-12-2005 @ 14:46

Vanaf vandaag staat de vernieuwde website van Mega Media online. Naast een nieuw uiterlijk hebben we ook de bestaande functionaliteiten nagelopen en verbeterd. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

De grootste nieuwe functionaliteit die we hebben toegevoegd is de implementatie van de verkoop van digitale muziek downloads. Deze functionaliteit is in samenwerking met Aim4Music tot stand gekomen en heeft als doel om een zo uitgebreid mogelijke muziek catalogus beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Naast de downloads is ook het zoeksysteem uitgebreid onder de loep genomen en is er een dagelijks up-to-date downloads releases overzicht.

Ook is er een RSS feed beschikbaar gekomen waarmee je snel en eenvoudig de laatste nieuws headlines kan binnenhalen. (Indien je niet bekend bent met het fenomeen RSS: http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS )

Uiteraard blijven we niet stil zitten, dus horen we het graag als je een goed idee hebt om deze website te verbeteren. Heb je een idee of een suggestie laat dan even een berichtje achter.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: