Greta Van Fleet op 8 november naar Ziggo Dome

18-04-2023 @ 16:13

De Amerikaanse rocksensatie Greta Van Fleet komt naar de Ziggo Dome op 8 november 2023. De show is onderdeel van de Starcatcher World Tour ter ere van het nieuwe album Starcatcher.
Tijdens de meest recente Dreams In Gold Tour gaf de band al een tipje van de sluier: er komt nieuwe muziek van Greta van Fleet aan. Aan het einde van de setlist werden maar liefst vijf nieuwe nummer gespeeld, waaronder de nieuwste single Meeting The Master. Het album Starcatcher komt op vrijdag 21 juli uit en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe tour bij. 

Greta Van Fleet werd binnen no-time mateloos populair ondanks dat er nog geen debuutalbum was. De debuutsingles Highway Tune en Safari Song van hun eerste EP From The Fires lanceerden in zeer korte tijd hun carrière in Noord-Amerika. Het succes is overgewaaid naar Europa met steeds meer uitverkochte shows als gevolg, waaronder in Nederland in Doornroosje, Melkweg, Paradiso en 013. In 2019 stonden ze in een uitverkochte AFAS Live.

Greta Van Fleet bestaat uit de tweelingbroers Josh Kiszka (zang) en Jake Kiszka (gitaar), hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en goede vriend en drummer Danny Wagner afkomstig uit Frankenmuth, Michigan. De grote muziekcollectie van hun ouders was een grote inspiratie voor de muziek die ze nu maken. Een high-energy mix van rock’-n-roll, blues en soul. Met hun muziek wil Greta Van Fleet een duidelijke boodschap uitdragen: Peace, Love and Unity.

GRETA VAN FLEET - STARCATCHER WORLD TOUR
Woensdag 8 november 2023 | Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €43,68 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 21 april om 10:00 uur via Ticketmaster.