‘komma’ is een dubbelalbum en fotoboek in één over het krekengebeid in het land van Axel

Het nieuwe album ‘komma’ van broeder Dieleman is afgelopen week uitgebracht. Drie jaar na 'Uut De Bron' en na eerdere albums, soundtracks en EP’s van de goedlachse Zeeuw, is ‘komma’ nu iets echt anders. Het is een dubbelalbum en fotoboek in één. Een boek met zelf geschoten analoge foto’s, een instrumentaal album en album vol met liedjes. Het is een gelimiteerde release en alle CD’s en LP’s zijn gesigneerd en hand genummerd. ‘Komma’ is te bestellen via www.snowstar.nl en overal online beschikbaar.

Het overstijgende thema van deze uitgave is het krekengebied dat in het land van Axel ligt. broeder Dieleman over het krekengebied: “Zeeuws-Vlaanderen hoort bij mij. Die kreken ook, daar zitten verhalen aan. Het waren zeearmen, vroeger, nu zijn het de laatste restjes oerzee. Als je alleen wilt zijn, dan ga je aan zo’n kreek zitten. Het water heeft iets mysterieus.

De eerste reacties van de pers over het album zijn lovend:
***** “Een geslaagde mix van disciplines, die samen een ijzersterk geheel vormen” - Music Maker
***** - Lust for Life
"Een uniek kunstwerk. Een waar meesterwerk" - WoNoMagazine

Na release van het album gaat broeder Dieleman op tour door Nederland. Hij start in zijn thuishaven Middelburg. Tickets zijn nu te koop.

30-09 Zeeuwse Concertzaal, Middelburg
12-10 Kantine Walhalla, Rotterdam
14-10 Paradiso, Amsterdam
25-10 EKKO, Utrecht
27-10 De Rozenknop, Eindhoven
02-11 Bleyenberg, Den Haag
15-11 Lutherse Kerk, Groningen
16-11 Statenzaal, Zwolle

broeder Dieleman brengt nieuw album ‘komma’ uit