Imagine Dragons met Evolve World Tour naar Gelredome

17-04-2018 @ 17:22

Wegens groot succes komt de Amerikaanse band Imagine Dragons deze zomer opnieuw naar Nederland. Op zaterdag 25 augustus staat de band met hun EVOLVE World Tour in GelreDome in Arnhem.

De tour staat in het teken van hun album Evolve, die begin dit jaar van start ging met optredens door Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het aankomende concert van Imagine Dragons in GelreDome volgt op de show in de Ziggo Dome begin dit jaar die gelijk uitverkocht raakte en lovende kritieken ontving.

De indierockband uit Las Vegas brak in 2012 in één klap door met hun debuutalbum ‘Night Visions’, waarvan ze wereldwijd miljoenen exemplaren verkochten. ‘Radioactive’, de eerste single in Nederland, werd door het magazine Rolling Stone zelfs uitgeroepen tot Biggest Rock Hit Of The Year. Na het tweede album ‘Smoke + Mirrors’ uit 2015 verscheen vorig jaar het nieuwste album, Evolve, dat meteen op #2 binnenkwam in de Album Top 100 en wereldwijd een groot succes werd. In de Verenigde Staten, waar Evolve het afgelopen jaar het enige rockalbum was dat goud heeft behaald, stond de eerste single ‘Believer’ maar liefst twaalf weken op #1 in de Alternatieve radiocharts en brak daarmee een eerder record (dat al dertien jaar stond!) voor het aantal draaibeurten. De opvolgers ‘Thunder’ en ‘Whatever It Takes’ behaalden ook de #1 positie in de Verenigde Staten en stonden 20 weken in de Nederlandse hitlijsten. Daarnaast zette Imagine Dragons ook een stapel prijzen op hun naam, waaronder twee American Music Awards, een Grammy Award, vijf Billboard Awards en een World Music Award.

Qmusic presents

Imagine Dragons - Evolve World Tour

Zaterdag 25 augustus 2018 | GelreDome - Arnhem

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 20 april om 10.00 uur.