Op maandag 13 november komt Sean Paul voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam.  

De release van het album Dutty Rock in 2002 bracht Sean Paul zijn doorbraak op het wereldpodium. Hitsingles als Gimme The Light en Get Busy kregen wereldwijd airplay op radiostations en in de clubs. Get Busy behaalde in Nederland de #1 positie in de Top 40 en de Mega Top 50. Het album Dutty Rock hield destijds zelfs meer dan een jaar stand in de album top 100.

Gedurende zijn carriere heeft de 44-jarige Jamaicaan met de grootste artiesten ter wereld samengewerkt. Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland en Enrique Iglesias zijn slechts enkele namen van de indrukwekkende lijst.

Zijn meest recente samenwerkingen hebben Sean Paul ook in de hoogste regionen van verschillende hitlijsten gebracht. Ze werd No Lie met Dua Lipa eind 2016 een top 10 hit in Nederland, en behaalde zijn samenwerking met Clean Bandit, Rockabye, de felbegeerde #1 positie.

Dat Sean Paul tegenwoordig nog steeds relevant is bewees hij eerder dit jaar in april in een binnen no-time uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam, en een optreden in de gloednieuwe ramvolle Alpha tent op de 25e verjaardag van Lowlands.

Sean Paul

Maandag 13 november 2017 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 | Entree: €49,- (excl sk)

Sean Paul op 13 november naar AFAS Live in Amsterdam