Doe Maar sluit toer af op het strand van Scheveningen

24-08-2017 @ 15:53

Zaterdag 9 september komt met een strandconcert in Scheveningen voorlopig weer een einde aan de optredens van Doe Maar. De band was dit jaar bijeen gekomen voor een serie festivals in Nederland en België.

"Spelen met Ernst Jansz en Jan Hendriks is echt het allerleukste. Elke keer als we zin hebben om dat te doen, dan gaan we het gewoon doen.", aldus Henny Vrienten. "Geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak."

Het concert in Scheveningen is dan ook voorlopig de laatste kans om Doe Maar live te zien. De band kijkt met veel genoegen uit naar het optreden; de band gaf nog nooit eerder een strandconcert in hun bijna veertigjarig bestaan. "Dit hebben we nog niet eerder gedaan en we hebben er dan ook enorm veel zin om op het strand van Den Haag te spelen. We kijken er naar uit om er samen met onze fans een gezellig feest van te maken."

Ter voorbereiding op het afsluitende strandconcert doet Doe Maar op donderdag 7 september een try-out van de set list in Gebr. de Nobel in Leiden.

Voorafgaand aan Doe Maar treden ook Gers Pardoel, Splendid en Diggy Dex in Scheveningen op. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Doe Maar Live on the Beach
support: Diggy Dex, Gers Pardoel, Splendid

Zaterdag 9 september 2017 | Noorderstrand Scheveningen
Aanvang Doe Maar: 21.00 uur. | Entrée: vanaf 35 (excl. servicekosten)