Prominente dance-artiesten vieren honderdste aflevering van Armada Night Radio

19-04-2016 @ 17:00

Armin van Buuren, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Gareth Emery, John Dahlbäck, Lost Frequencies, Mike Hawkins en W&W hosten radioshow met Ruben de Ronde

Armada Night Radio, de officiële radioshow van Armada Music, zendt 19 april de honderste aflevering uit en viert de mijlpaal met een aantal prominente acts uit de dancemuziek. Niemand minder dan Andrew Rayel, Armin van Buuren, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Gareth Emery, John Dahlbäck, Lost Frequencies, Mike Hawkins en W&W zijn te gast bij de speciale aflevering van Armada Night Radio, bijgestaan door de reguliere gastheer van de show: Ruben de Ronde.

Armada Night Radio werd bijna twee jaar geleden in het leven geroepen en groeide uit tot een muzikale oasis met de hotste muziek van het moment, die telkens weer de drie verschillende delen van de show verrijken. Elke week krijgen de luisteraars van Armada Night Radio de nieuwste releases van Armada Music aangereikt via de Armada Night Radio Mix, worden ze verwend met een guest mix van een internationale topartiest en wordt er afgesloten met de Armada Stream 40 Top 3, die direct verband houdt met Armada Music’s eigen streamingcharts.

Het Armada Night Radio-avontuur begon op 5 juli 2014. Niemand minder dan de Nederlandse dj en producer Dash Berlin – de huidige #14 in de DJ Mag Top 100 DJs Poll – verzorgde de allereerste guestmix, waarmee direct de toon werd gezet voor het vervolg van de show. Sindsdien heeft Armada Night Radio veel wereldberoemde artiesten mogen verwelkomen, waaronder Andrew Rayel, Cosmic Gate, Gareth Emery, Juicy M, Lost Frequencies, NERVO, Paul Oakenfold en Pretty Pink.

Armada Night Radio wordt niet alleen live uitgezonden op verschillende internationale radiostations zoals iHeart Radio Evolution, Traffic FM Greece en My 95.9 FM Hawaii; de radioshow wordt ook iedere week geüpload naar Soundcloud, Spotify, YouTube.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “Er wordt elke week ontzettend veel nieuwe muziek uitgebracht. Dat is natuurlijk fantastisch, maar het betekent ook dat het vinden van die ene speciale track heel moeilijk is. Fans hebben behoefte aan een leuke manier om nieuwe muziek mee te ontdekken en wij denken dat Armada Night Radio in die behoefte voorziet.”

Ruben de Ronde, host Armada Night Radio: “Ik kan haast niet geloven dat we nu al op honderd afleveringen van Armada Night Radio zitten. Het is geweldig om jullie wekelijkse een update te geven van de beste releases van Armada Music, ongeacht muziekstijl of genre. Ik wil graag iedereen bedanken die naar de show luistert en mijn dank gaat eveneens uit naar mijn team achter de schermen. Op naar de volgende honderd!

luisterlink