Beyoncé op 16 juli in de Amsterdam Arena

08-02-2016 @ 15:32

Beyoncé heeft met haar wereldtournee THE FORMATION WORLD TOUR 2016 aangekondigd dat ze op zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA gepland staat. 

De aankondiging van haar nieuwe wereldtournee volgt op het optreden dat Beyoncé had tijdens de pauze van de 50ste editie van de Superbowl. Hier deelde ze o.a het podium met Coldplay, waarmee ze eerder dit jaar een muzikale samenwerking aanging door als Bollywoordster te verschijnen in de videoclip van de band's single Hymn for the Weekend. Op 7 februari verscheen geheel onverwachts haar nieuwe single Formation met bijbehorende spraakmakende videoclip. Het is haar eerste nieuwe single sinds het album Beyonce: Platinum Edition uit november 2014.

Beyoncé heeft miljoenen albums verkocht en tientallen awards op haar naam staan. Daarnaast maakte ze ook naam als modeontwerpster, actrice en zakenvrouw. De concerten van haar vorige tournee The Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé uit 2013 en 2014 raakten snel uitverkocht en ontving lovende kritieken. Zoals geen ander weet Beyoncé met haar ijzersterke soulstem en haar perfect uitgevoerde choreografieën haar concerten om te toveren tot een memorabele en spectaculaire live productie.

Beyoncé - The Formation World Tour
Zaterdag 16 juli 2016| Amsterdam ArenA| Aanvang: 19.00 uur | Entree: vanaf € 49 (excl. servicekosten)

http://www.beyonce.com/