Benefietconcert voor Nederlands muzikaal supertalent Okkie Huijsdens

03-11-2015 @ 21:30

Op donderdag 5 november a.s. vindt er in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede een benefietconcert plaats ter nagedachtenis van een van ‘s Neerlands allerbeste muziektalenten ooit: Okkie Huijsdens.

De in 2014 aan kanker overleden Okkie Huijsdens was een uitermate veelzijdig talent in de Nederlandse muziekindustrie. Zo was hij zanger/musicus in tal van bands, waaronder Heart (destijds met Patricia Paay), Limousine, The President en The Rainbow Train.
Ook was hij te horen als de stem van Paul McCartney in de wereldwijde hit “Stars On 45”. Daarnaast begeleidde hij zowel Sandra Reemer als Mouth & McNeal tijdens het Eurovisie Songfestival.

Naast al deze activiteiten heeft hij zich als subliem geluidstechnicus onderscheiden in producties van Falco (“Jeanny”, “Rock Me Amadeus”), Rob de Nijs, Samantha Fox, Suzi Quatro, Willeke Alberti, Colin Blunstone (The Zombies, The Alan Parsons Project), Ian Gillan (Deep Purple), Paul de Leeuw en vele, vele anderen.

Het Concert

Muzikanten van zijn vroegere bands brengen een muzikaal eerbetoon aan Okkie Huijsdens.
Artiesten waaronder Wild Romance, Peter Strykes (LA The Voices), Dianne Marchal, Rob Bolland en tal van andere solisten zullen deze avond tevens acte de présence geven.

De kaarten voor het Okkie Huijsdens Memorial (a 10,- per stuk) zijn te bestellen door een mail te sturen naar nanagency@live.nl. De volledige opbrengst van de avond gaat naar het KWF.