Jada Borsato zingt titelsong bioscoopfilm Flits en het Magische Huis

17-03-2014 @ 13:28

Jada Borsato gaat opnieuw een single uitbrengen. Het liedje ‘Als jij maar van me houdt’ is bovendien de titelsong van de bioscoopfilm FLITS EN HET MAGISCHE HUIS. Het liedje zal te horen zijn onder de aftiteling van de Nederlandse versie van de 3D - animatiefilm. Jada Borsato verzorgt niet alleen de titelsong voor de film, maar spreekt ook de rol in van het dappere meisje Izzie.
Als jij maar van me houdt’ is speciaal voor Jada Borsato geschreven door zangeres/tekstschrijfster Leonie Meijer en producer Daniel Gibson en is geproduceerd door Jaap Kwakman (3JS). De single gaat op 28 maart digitaal in release.

Jada Borsato: 'Het maakt niet uit waar je woont, maar met wie. Als er altijd maar iemand is die van je houdt! Ik vind het een heel vrolijk liedje, het maakt me blij! '.

In korte tijd heeft Jada aan een aantal waanzinnig leuke projecten mogen meewerken en zet ze heel voorzichtig haar stappen in de wereld van entertainment.
Haar acteerdebuut maakte Jada in de speelfilm “Sint & Diego en de magische bron van Myra”, waar ze de rol van Madelief vertolkte. In de Nederlandse release van de film Happy Feet II sprak Jada de stem in van Bodecia. Tevens zong Jada een song in deze film, het lied “Vrienden voor altijd”. Voor de sprookjesmusical “Klaas Vaak” in de Efteling, zong Jada in de zomer van 2013 de titelsong “De Wereld van Klaas Vlaak”.
Eind 2013 scoorde Jada samen het haar vriendinnetje Day en hun vaders (Marco en John) een #1-hit met het nummer “Samen voor altijd”, een lied over de onvoorwaardelijke band tussen vaders en dochters.

over Flits en het Magische Huis
Op zoek naar beschutting tegen de storm, sluipt de verlaten jonge kat Flits een geheimzinnig huis binnen dat bewoond wordt door de gepensioneerde goochelaar Laurens. Hij deelt zijn huis met verschillende huisdieren en speelgoedfiguren die in staat zijn het ontbijt op te
ruimen met een spectaculaire zang- en dansroutine. Al snel zorgt hij ervoor dat Flits zich
welkom voelt, maar konijn Jack en muis Maggie spannen samen om te zorgen dat Flits eruit
geschopt wordt. Wanneer Laurens in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neefje Daniel
stiekem zijn huis te verkopen. Maar de bewoners bedenken een spookachtige strategie om
hun huis te verdedigen, waarbij ze Flits als geheim wapen inzetten…

Als jij maar van me houdt’ gaat op 28 maart digitaal in release. De film FLITS EN HET MAGISCHE digitaal in release. De film FLITS EN HET MAGISCHE HUIS is vanaf 16 april in de bioscoop te zien.

teaser film Flits en het magische huis