Extra Groots concert Guus Meeuwis 18 juni met WK wedstrijd van Oranje!

15-12-2013 @ 22:32

Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Guus Meeuwis een extra ‘Groots met een zachte G’ concert op woensdag 18 juni 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven! Dan speelt het Nederlands Elftal, dat wordt dus ook voetbal kijken. Tijdens dit extra concert is de WK wedstrijd Australië – Nederland het voorprogramma, waarna aansluitend in het Philips Stadion het ‘Groots’ festijn zal losbarsten. Kaarten voor dit extra concert zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Ook het reeds geplande ‘Groots met een zachte G’ concert op vrijdag 13 juni 2014 combineert Meeuwis met voetbal. De loting afgelopen vrijdag in Brazilië wees uit dat Oranje deze dag zijn openingsduel op het WK speelt tegen poulegenoot Spanje. Meeuwis vervroegt zijn concert deze dag om direct na zijn optreden met zijn fans de wedstrijd te bekijken.

De ‘voetbal concerten’ zijn legendarisch, volgens de zanger zelf: “Het is een traditie geworden waarvan ik héél blij ben dat we die ook dit jaar kunnen voortzetten. Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met 35.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2014 heel graag overdoen! De loting had voor ons niet beter kunnen vallen. Een extra concert op de woensdag met de wedstrijd tegen Australië én de openingswedstrijd van Oranje tegen Spanje. De herhaling van de WK finale van 2010. Het is het mooiste affiche denkbaar, ik ben onwijs blij dat we die wedstrijd kunnen combineren met ons ‘Groots’ concert.

bron: http://www.guusmeeuwis.nl/