Maarten van Praag lanceert clip Shells And Stones

01-11-2013 @ 17:09

Shells and Stones’ is een aangename en meeslepende song van de nieuwe EP van Maarten van Praag. De bijbehorende clip is geschoten op een zonnige herfstdag langs de Stormvloedkering en tijdens de CD releaseparty in Amsterdam. Het is een low budget clip. Maarten en team hebben de clip zelf gefinancierd en productie, camerawerk, regie, en nabewerking verzorgd. Figuranten uit het hele land kwamen vrijwillig naar Zeeland om Maarten te omringen. Het resultaat kun je bekijken via YouTube

Ode aan opa Max

Je leven is een verzameling schelpen en stenen. Dat zijn je mooie momenten, herinneringen, verdriet en vreugde. Die moet je in een potje stoppen en af en toe eens uit de kast trekken om er naar te kijken.” Zei Max van Praag tegen de toen 14-jarige Maarten. Een opmerking die altijd is blijven hangen en nu tot bloei komt in ‘Shells And Stones’. Het is indirect een ode aan Maartens zingende opa. Lees daarover meer via hier.

No Guts No Glory

Tijdens de clip draagt Maarten een shirt van de stichting No Guts No Glory, dit omdat hij de stichting een warm hart toedraagt. Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen en biedt daarmee menig kankerpatiënt nieuw perspectief.

www.maartenmusic.nl

twitter.com/MaartenvanPraag

www.stichtingngng.nl

Deel dit artikel op: