Get This Star Departed!

03-10-2013 @ 22:59

Wat begon als een verspreking, veranderde in dé boodschap van de bands van Pick Up Producties. Colt Nevada, Duncan Idaho, Roamers Code, No Comment en FIXUR zijn 5 van de miljoenen bands die staan te springen om op te treden. En om op te vallen moet je je soms van een andere kant laten zien. Dat deden deze bands in een promofilm.

Op zondag 22 september kwamen de bands samen in CAPSLOC in Capelle a/d IJssel met het doel om een promo op te nemen voor Pick Up Producties en haar acts. Geïnspireerd door andere filmpjes op Youtube, is geprobeerd op een eigen wijze te laten zien hoe leuk de muzikanten zijn en hoeveel zin zij hebben in een feestje.

Alle vijf de bands hebben zo’n grote passie voor wat ze doen dat ze het verdienen om gezien te worden. Pick Up bestaat nog niet zo lang, en er worden regelmatig optredens geregeld voor de bands. Toch vonden de dames het een goed idee om iets extra’s te doen om op te vallen en meerdere mensen in aanraking te brengen met de bands.

Er was een klein draaiboek aanwezig, maar het merendeel was niet gepland. Muzikanten zijn creatief en alles wat op de film te zien is, is spontaan ontstaan. “Het was eigenlijk gewoon heel erg leuk en gezellig om dit met zijn allen te doen. Of het nou wat oplevert of niet, de missie is nu al geslaagd!” vertelt Sophie Poustochkine, medeoprichtster van Pick Up Producties. “Onze bands hebben elkaar nu ook ontmoet en gezamenlijk aan iets gewerkt en dat groepsgevoel is dat hele weekend zo duidelijk voelbaar geweest!”. En dat is te zien in het eindresultaat! ‘Partner in crime’ Kim van der Vlist voegt daaraan toe: “We zijn zo trots op onze bands! We wisten vooraf eigenlijk niet wat we moesten verwachten, maar het is echt een super leuke promo geworden, die overigens ook gemonteerd is door de bassist van Duncan Idaho, Jip van Zoest.

Klik, bekijk en deel de promo en get these stars departed!!!

http://pickup-producties.nl/

https://www.facebook.com/pickupproducties

https://twitter.com/pickupmusic

Deel dit artikel op: