Stephen Lynch naar NL voor 2 optredens

27-05-2013 @ 10:08

Stephen Lynch komt in augustus naar Nederland voor twee optredens. De muzikale comedian speelt op donderdag 29 augustus in de Melkweg in Amsterdam en op vrijdag 30 augustus in De Oosterpoort in Groningen.

Stephen Lynch beschrijft zichzelf als een "muzikant gevangen in het lichaam van een comedian". Zijn optredens zijn een hilarische mix van muziek en comedy. Zichzelf begeleidend op gitaar zingt hij geestige popliedjes met geweldige teksten en verrassende wendingen. Luister bijvoorbeeld eens naar zijn nummer Craig, dat een hit is op YouTube.

Zijn unieke comedystijl heeft ervoor gezorgd dat Stephen Lynch over heel de wereld succesvol is. Albums en DVD's zijn goud, zijn twee Comedy Central specials worden bijzonder goed gewaardeerd en hij speelt overal ter wereld de zalen plat. Van grote festivals tot clubs in onder meer Australië, Amerika en overal in Europa: Stephen Lynch is van alle markten thuis.

Het is niet de eerste keer dat Amerikaan in Nederland optreedt. In 2008 verkocht hij de Melkweg al eens uit en speelde hij een fantastisch optreden op Lowlands. In 2011 kwam Lynch opnieuw naar Nederland voor een show in een bomvolle Rabozaal. Eind augustus is hij weer terug in ons land en komt Amsterdam en Groningen opvrolijken met geweldige nieuwe liedjes en grappen!

Stephen Lynch
Donderdag 29 augustus 2013
Melkweg Max, Amsterdam
Entree: € 24 ex. lidmaatschap en servicekosten
Aanvang: 20.30 uur

Vrijdag 30 augustus 2013
Oosterpoort Groningen
Aanvang 20:00 uur
Tickets: €24 ex. Servicekosten

http://stephenlynch.com/