Afrojack terug in Nederland voor 'Afrojack & friends'

22-04-2013 @ 22:44

Voor de eerste keer sinds 2012 keert wereldreiziger Afrojack terug naar zijn thuisland voor een gloednieuw event! Op 5 mei stapt de vooraanstaande DJ/producer na zijn tour in Azië rechtstreeks uit het vliegtuig om Bevrijdingsdag te vieren bij beachclub Bloomingdale met 'Afrojack & friends'!

Afrojack keert terug naar zijn roots voor een spectaculaire show bij Bloomingdale. Hij koos al twee keer eerder voor Bloomingdale als locatie voor zijn events en ook nu komt 'Afrojack & friends' terug naar Nederlands' meest toonaangevende beachclub.

Voor een speciale gebeurtenis als 'Afrojack & friends', nodigt Afrojack uiteraard zijn beste vrienden uit de Nederlandse Dance industrie uit. Na uitverkochte shows in Miami en Azië kunnen de andere bekende 'Jacked' talenten als Quintino, Bobby Burns, Leroy Styles, Apster en Zawdi MC natuurlijk niet ontbreken! Niemand minder dan Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Chocolate Puma, Yellow Claw, Jaziah, Kenneth G en de net bij Wall Recordings (het muzieklabel van Afrojack) getekende D-Wayne maken de line-up compleet.

Tickets voor 'Afrojack & friends' zijn verkrijgbaar via Ticketscript

Momenteel is Afrojack succesvol met zijn nieuwe single 'As your friend' die hij samen met Chris Brown opnam. Deze single is de voorloper van het album van Afrojack. De single is behalve in Nederland wereldwijd uitgebracht en momenteel al succesvol in Frankrijk. De komende weken zal dit in veel meer landen ook het geval zijn.

http://www.afrojack.com/

https://twitter.com/djafrojack