Armin van Buuren kondigt vijfde artiestenalbum aan

04-03-2013 @ 18:01

Op 3 mei zal Armin van Buuren zijn langverwachte, nieuwe artiestenalbum uitbrengen, getiteld ‘Intense’. De DJ, die vijfmaal tot #1 DJ van de wereld is gekozen, kondigde de opvolger van zijn 2010 ‘Mirage’ album aan tijdens zijn A State of Trance radioshow. ‘Intense’ wordt het meest diverse album dat Armin ooit heeft uitgebracht en biedt een cross-over van progressive, trance, klassiek en rock.

Armin van Buuren: ”Het waren 2 intensieve jaren in de studio. Zo perfectionistisch als ik ben, duurde het soms maanden om tracks echt af te ronden. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk echte instrumenten in de tracks te gebruiken, inclusief opnames van een live orkest en de rockband van mijn broer Eller, Bagga Bownz. Het is een eer om met zulke talentvolle artiesten, zangers en songwriters te hebben samengewerkt.”

Het officiële coverartwork voor het album zal donderdag 7 maart tijdens zijn A State of Trance radioshow op Armin’s social media worden onthuld. De tracklist van het album, evenals de artiesten met wie Armin heeft samengewerkt, zal binnenkort worden onthuld.

‘Intense’ zal vrijdag 3 mei op het Armada Musiclabel worden uitgebracht. In de tussentijd zet Armin zijn A State of Trance 600 wereld tour voort en doet daarmee de komende weken steden als Sao Paulo, Beiroet, Kuala Lumpur, Miami, New York en Den Bosch aan.

www.arminvanbuuren.com

www.astateoftrance.com

twitter.com/arminvanbuuren