Hollandia Music: nieuw muzieklabel voor Nederlands product!

10-02-2013 @ 11:52

Hollandia Music is een nieuw muzieklabel dat zich volledig richt op Nederlands product.
Hollandia Music gaat richten op het uitbrengen en promoten van Nederlandstalige muziek. Het label gaat niet alleen digitale releases, maar ook fysieke cd's uitgeven.

Op de vraag of het CD schijfje zijn langste tijd dan niet gehad heeft antwoord Maria van de Water van Hollandia Music: “Wij hebben geleerd dat het promotioneel uitdelen van een tastbare cd toch beter werkt dan het versturen van een mp3’tje. Ook zien we dat de verkoop van cd's van Nederlandse artiesten juist weer toeneemt, met name op plaatsen als tankstations en de tijdschriftenhandel. En natuurlijk blijft er altijd vraag naar cd's bij concerten, al dan niet voorzien van een handtekening van de artiest. Door de muziek ook op streamingplatforms zoals Spotify en Ziggo en op downloadsites aan te bieden, kunnen we de bekendheid van nieuwe Nederlandse muziek versterken."

Hollandia Music is opgezet en gerund door een team van mensen met ruim 20 jaar ervaring in muziekindustrie. Men wil de artiesten een solide basis geven om hun muzikale carrière verder uit te bouwen. Via ons eigen netwerk en dat van derden zijn wij in staat een puur Hollands product aan te bieden. Hollandia Music kan de weg naar succes niet garanderen, maar de weg er naartoe wel veel makkelijker maken.

De gesprekken met een aantal goede Nederlandse artiesten zijn gestart en in het voorjaar komt het eerste verzamelalbum uit met de grootste Nederlandse hits.

De erste single release op Hollandia Music is het Wilhelmus door het Leeuwardense duo Très Chic

Meer informatie over Hollandia Music is te vinden op www.hollandiamusic.nl.
Geïnteresseerde artiesten en bands kunnen contact opnemen via email met info@hollandiamusic.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: