R3hab produceert nieuwe single Enrique Iglesias

21-09-2012 @ 21:04

De Nederlandse DJ/producer R3hab heeft de nieuwe single van Enrique Iglesias geproduceerd. De single getiteld ‘Finally Found You’ verschijnt 25 september wereldwijd en maakt daarnaast deel uit van Enrique’s nieuwe album dat begin 2013 zal uitkomen. R3hab produceerde de originele versie van ‘Finally Found You’ samen met Fabian Lenssen, maar kreeg daarnaast ook het verzoek om twee remixen te maken van de nieuwe single, die nu al een groot succes is op de Amerikaanse radio.

Het is voor Fadil El Ghoul alias R3hab, niet de eerste keer dat hij voor een grote artiest als Enrique Iglesias werkt. Het 26-jarige talent uit Breda maakt al eerder een remix van Iglesias’ single ‘Naked’ en ook wereldsterren als Lady Gaga, Rihanna, Madonna, Usher, Pitbull en Katy Perry klopten bij R3hab aan voor remixen.

Ondanks dat ‘Finally Found You’ pas 25 september zal verschijnen, wordt de single nu al bijzonder veel gedraaid op grote Amerikaanse radiostations. Alle remixen, waaronder de twee versies van R3hab, verschijnen later.

Tijdens zijn tours in Amerika en Europa maakt R3hab eind september een tussenstop in Miami. Daar zal de International Dance Music Award-winnaar samen met Enrique Iglesias en andere topproducers als Akon, Kevin Rudolf en Mike Posner aan het nieuwe album van Enrique gaan werken.

R3hab is tijdens Amsterdam Dance Event terug in Nederland, waar hij o.a. zal optreden tijdens 'Kings of Ace' samen met o.a. Afrojack, Sidney Samson op 20 oktober in The Sand, Amsterdam.

http://www.facebook.com/r3habofficial

https://twitter.com/djr3hab