Album Jan Smit #1 in NL + Vlaanderen

20-08-2012 @ 15:07

Jan Smit kan zijn geluk niet op. Zijn nieuwe, reeds met goud bekroonde album, “Vrienden” komt deze week binnen op #1 in de Album Top 100 van GFK.

Het Nederlandse succes is inmiddels overgewaaid naar onze zuiderburen, waar de cd eveneens deze week is binnengekomen op #1 in de Ultratop 200 album charts. De single “Zingen, lachen, dansen”, het aanstekelijke nummer dat Jan Smit heeft opgenomen met de populaire Vlaamse groep De Romeo’s, staat deze week bovendien op #1 in de Vlaamse Top 10.

In Nederland wordt het vrolijke, up-tempo liedje “Altijd daar”, de opvolger van de #1 hit “Echte vrienden”. De single wordt vrijdag 31 augustus a.s. uitgebracht.

In het kader van zijn 15-jarig jubileum geeft Jan Smit 5 concerten in Ahoy, te Rotterdam. Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober zijn reeds uitverkocht. Voor het optreden op zaterdag 20 oktober en het middagconcert op zondag 21 oktober zijn nog kaarten beschikbaar.

Ook in België wordt het jubileum van Jan gevierd met een concert dat op zaterdag 6 oktober zal plaatsvinden in de Ethias Arena, te Hasselt.

Ticketinformatie voor alle optredens is terug te vinden op de website van Jan Smit.

www.jansmit.nl