Guns N' Roses ook naar Exit Festival 2012

02-03-2012 @ 15:22

Het Servische EXIT Festival heeft aangekondigd dat Guns N' Roses zondag 15 juli zal komen optreden op de Main Stage in het Petrovaradin Fort. Het optreden van de band, die in april zal worden opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, zal worden voorafgegaan door een optreden van de Australische rockband Wolfmother. Een paar dagen eerder zal de Amerikaanse indieband Gossip, met frontvrouw Beth Ditto, komen optreden op het festival in Novi Sad.

Aan de line-up voor de Dance Arena, die vanwege het decor met indrukwekkende kasteelmuren door veel DJ's als één van de mooiste podia ter wereld wordt beschouwd, zijn Richie Hawtin, Maceo Plex, Miss Kittin en Art Department toegevoegd. Eerder was al bekendgemaakt dat vrijdag 13 juli de Dance Arena in het teken zal staan van een Cadenza Records showcase, met daarbij aanwezig Luciano, Reboot live, Kenny Larkin, Robert Dietz en Maayan Nidam.

Voor de Main Stage was al eerder bekendgemaakt dat het legendarische New Order er komt optreden, terwijl Buraka Som Sistema dat zal doen op de Fusion Stage. Dit laatste podium bevindt zich tussen de gebouwen in de burcht.

De organisatie van het EXIT Festival heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Zij streeft naar saamhorigheid en samenwerking in Servië, in de Balkan en wereldwijd. Voor veel Serviërs is het EXIT Festival één van de weinige manieren om in contact te komen en te feesten met buitenlandse jongeren. Daarom ziet de organisatie van het EXIT Festival bezoekers graag terugkomen. Wie in voorgaande jaren festivaltickets voor het festival heeft gekocht, kan daarom gebruik maken van de loyalty actie.

De loyalty actie houdt in:
- 5 euro korting op de toch al gunstig geprijsde festivaltickets;
- VIP toegang tot het festival;
- een welkomstdrankje bij aankomst;
- een 'Dobrodosli Pack';
- toegang tot een VIP-bar;
- een Novi Sad guidebook met diverse kortingen.

LINE UP:
Main Stage: Guns N' Roses, New Order, Wolfmother, Gossip.
Dance Arena: Richie Hawtin, Miss Kittin, Maceo Plex, Art Department, Luciano, Reboot live, Kenny Larkin, Robert Dietz, Maayan Nidam.
Fusion Stage: Buraka Som Sistema.

Tickets zijn te koop via www.exitfest.nl