Tweede finalist Wie Wordt 5e Topper?: Danny Nicolay

17-04-2011 @ 23:35

Het was weer een enerverende week voor alle deelnemers aan 'Wie wordt de 5e Topper'. Stuk voor stuk dromen ze van een optreden met Rene Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom in de Amsterdam Arena.

Vrijdagavond 15 april om 17.00 uur sloot de tweede stemronde en was de Top 25 bekend. De Toppers zelf hebben alle deelnemers uit deze Top 25 bekeken en beoordeeld en de tweede weekwinnaar gekozen. Na Judith Peters vorige week is dat nu Danny Nicolay geworden. Danny wist de Toppers te overtuigen met zijn auditie waarin hij Gordons 'Ik hou van jou' zong.

Danny was dolgelukkig toen Geert Hoes hem namens de Toppers het goede nieuws kwam vertellen.

De audities voor de unieke plek naast de Toppers op het podium gaan nog 3 weken door en elke week kiezen de Toppers een nieuwe weekwinnaar uit de top 25. Deze 5 finalisten nemen het vervolgens tegen elkaar op en de uiteindelijke winnaar zal op 27, 28 en 29 mei samen met de Toppers optreden bij Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.

Ondertussen is de 3e ronde van 'Wie wordt de 5e Topper' begonnen en kan heel Nederland auditie doen om 5e Topper te worden of stemmen op de favoriete kandidaten.

bron: 100%nl