Nederpopprijs zoekt Nederlandstalig talent!

08-04-2011 @ 11:41

De inzendingen stroomden ook dit jaar weer binnen bij de Nederpopprijs. Maar de lat is door de vele goede finalisten van de afgelopen jaren behoorlijk hoog komen te liggen. Hoewel er zich tussen de inzendingen kanshebbers bevinden, zoekt de Nederpopprijs naar meer uniek talent voor de semi-finales in mei. De inschrijving voor de Nederpopprijs is daarom met 3 weken verlengd. De nieuwe sluitingsdatum is 22 april.

Prijs
De winnaar van de Nederpopprijs gaat naar huis met o.a. een geldbedrag, studiotijd, aangeboden door MotorMusic, en een bandcoachdag met verschillende workshops en een fotoshoot van Bullet-Ray.

Data
De semi-finales vinden plaats in de laatste 2 weekenden van mei. De finale vindt 9 juli plaats tijdens het festival Van Eigen Bodem te Zwolle.

Inschrijven
Bands die willen meedingen naar de Nederpopprijs kunnen voor de algemene voorwaarden, reglementen en inschrijvingen terecht op www.nederpopprijs.nl en www.nederpopprijs.be. De inschrijving sluit op 22 april.

De Nederpopprijs
is een initiatief van Stichting Nederpopprijs Van Eigen Bodem. De prijs is in 2004 gestart om talentvolle Nederlandstalige bands een podium te bieden. Muzikanten die zingen in de Nederlandse taal of een afgeleide daarvan, kunnen een gooi doen naar de titel.