Pascal de Vormer heeft met Jacqueline een carnavalskraker

28-02-2011 @ 10:47

Het is feest…. natuurlijk wordt carnaval met name in Noord-Brabant en Limburg groots gevierd. Maar ook in andere provincies en plaatsen wordt de laatste hand gelegd aan het bouwen en versieren van de praalwagens. De dansmariekes maken zich op voor de generale repetitie en ook Prins Carnaval is er weer helemaal klaar voor. Kortom Carnaval 2011!

Er zijn natuurlijk al weer de nodige carnavalskrakers op de markt, en die van Pascal de Vormer mag er ook zeker zijn. De componist/tekstschrijver geboren en getogen in Urecht houdt wel van een feestje en natuurlijk van feestmuziek. Hij schreef hits voor o.a. Rob Zorn, Dario, Danny Nicolay en Rob Ronalds. En eind 2010 was het dan ook voor hem zover. Pascal scoort zelf als zanger een hit met het nummer “Denk niet dat ik niet aan je denk”. De track werd goed gedraaid op de Nederlandse regionale radiostations en stond 5 weken genoteerd in de Single top 100.
De opvolger draagt de titel “Jacqueline” en is geschreven door P.Pruysenaere. Hoewel het niet een uitgesproken carnavalsnummer is, blijft de kans groot dat het nummer tijdens de feestdagen wordt opgepakt. 

Het nummer is digitaal uitgebracht door Blue Ocean Records die de laatste tijd veelvuldig met nummers in de hitlijsten staan. “De tijden zijn veranderd. Verkocht je vroeger nog heel veel fysieke singles….dat is nu wel anders. Het draait nu allemaal om legale downloads. Aan de ene kant zullen mensen dat jammer vinden. Maar aan de andere kant is het ook wel weer zo dat de nieuwe media (internet) heel veel nieuwe mogelijkheden biedt. Denk alleen maar aan YouTube en de social media-sites zoals Hyves, Twitter en Facebook. De jongens van Blue Ocean Records doen ook de promotie van de single. Ook dit gebeurt voor het grootste gedeelte digitaal. We bereiken nu duizenden media-bedrijven…..Iets wat vroeger echt niet mogelijk was.” zo vertelt Pascal.
De single “Jacqueline” is te downloaden bij alle grote downloadportals en wie weet zien we Pascal binnenkort weer terug in de charts.

Pascal de Vormer "Jacqueline"
release:
label: Blue Ocean Records
download

http://nl-nl.facebook.com/people/Pascal-de-Vormer/