Muzikant Steye brengt tweede album uit

18-02-2011 @ 19:51

Muzikant en kunstenaar Steye brengt op 29 april zijn tweede album ‘Lovedrum’ uit. In aanloop naar de release zal er maandelijks een nieuw nummer worden uitgebracht met daarbij een Steye Magazine.

Het online magazine dient als ondersteuning van elke nieuwe single. Een manier voor Steye om op zijn eigen unieke wijze het verhaal achter een nummer te vertellen. De eerste single afkomstig van het album ‘Lovedrum’ is nu uit. Klik HIER om het magazine te bekijken.
 
Steye’s tweede album, de opvolger van zijn succesvolle debuut I’m Just Here To Make You Feel Warm, versterkt het beeld van Steye als originele, innovatieve, speelse, vrije en geheel eigen muzikant. Hij heeft binnen een jaar alle nummers geschreven, (bijna helemaal) zelf ingespeeld en geproduceerd. Doordat Steye zichzelf een deadline van maximaal een jaar had gegeven om de plaat te maken zijn de liedjes een pure weerslag van een persoonlijke levensfase. Het zijn de reddingsboeien geweest waaraan Steye zich heeft vastgeklampt tijdens het verliezen van de liefde van zijn leven. Vanaf 29 april is ‘Lovedrum’ overal verkrijgbaar.  

Steye Lovedrum

Steye live te zien op 19 februari in Het Patronaat in Haarlem.

Steye in de studio:

http://www.steyemusic.com/
http://www.doxrecords.com/