Nieuwe single Tom Dice: 'Lucy'

21-08-2010 @ 10:53

'Lucy' is de tweede single van de Belgische singer-songwriter Tom Dice. Het vrolijke zomernummer is de opvolger van het succesvolle 'Me and My Guitar', het nummer waarmee Tom Dice 6e werd op het Eurovisie Songfestival dit jaar. De videoclip is opgenomen in LA. 'Lucy' is geschreven door Tom Dice en zijn Belgische collega muzikant Tom Helsen.
 
Me and My Guitar’ bracht Tom Dice aandacht op o.a. 3FM (o.a. bij Giel Beelen in de studio), Radio 2 (o.a. te gast bij TROS Muziekcafé), 100%NL en op MTV, daarnaast was hij te gast in programma’s als X de Leeuw van Paul de Leeuw en TROS Muziekfeest en was hij meerdere keren te zien in SBS Shownieuws en RTL Boulevard. Zowel ‘Lucy’ als ‘Me and My Guitar’ zijn afkomstig van het debuutalbum Teardrops dat half mei in Nederland verscheen.
 
Na zijn succesvolle showcase in Paradiso, Amsterdam op 23 juni jl. is Tom Dice in september/oktober terug op Nederlandse bodem voor een uitgebreide clubtour. Tijdens deze tour doet Tom Dice zalen aan in o.a. Dordrecht, Zoetermeer, Amersfoort, Enschede en Purmerend. 
 
In België kan Tom inmiddels niet meer alleen over straat na zijn wekenlange #1 hit in de Belgische UltraTop 100. Ook zijn album bereikte de eerste plaats in de officiële albumchart. Ondertussen werkt Tom niet alleen in Nederland aan buitenlands succes, ook in Duitsland en andere Europese landen is de promotie volop in gang.

Tom Dice - Lucy
Release: 20 augustus 2010
Bestelnummer CDS: SA 10005   
Label: SonicAngel
distr. Cnr Entertainment

www.tomdice.be
tomdice.hyves.nl