Stormachtig verloop Campertour Rick Treffers

09-11-2007 @ 15:20

De camperoptredens in Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Groningen en Leeuwarden liepen echt storm, maar door de hevige wind en de staat waarin de oude camper van Rick Treffers inmiddels verkeert, verloopt de campertour nu stormachtig op een heel andere manier.
Tijdens de rit door de uitgestrekte vlaktes van de Flevopolder heeft de camper gisteren helaas averij opgelopen. De linkerbuitenspiegel is als gevolg van een harde windstoot in de berm van de A6 achtergebleven. Rick Treffers zelf is gelukkig ongedeerd gebleven en zijn camper is nu in de goede handen van een garage te Almere.
De provinciale hoofdsteden Lelystad en Utrecht blijven nu echter verstoken van camperoptredens en dat is natuurlijk zeer spijtig. Treffers zal vrijdag 9 november de draad gelukkig weer kunnen oppikken in Den Haag, waar hij om 16.00 uur een instore-optreden doet bij de Plato-winkel en 's avonds een vorkje meeprikt bij de familie Schuddeboom of Suijkerbuijk.
Voor zaterdag en zondag staan optredens in Haarlem en Middelburg gepland. Kijk op www.bloggers.nl/ricktreffers en lees elke dag mee met de ervaringen van de zanger/liedjesschrijver op zijn avontuurlijke tocht door het steeds herfstigere Nederland.Op www.ricktreffers.nl kun je lezen waar je Rick Treffers de komende dagen, weken en maanden kunt zien en horen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: