Fifth Harmony kondigt the 7/27 tour aan

21-06-2016 @ 22:46

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun The 7/27 Tour begint op 16 oktober in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. 

De tour staat in het teken van hun gloednieuwe album 7/27, met daarop de huidige single Work From Home. Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Camila Cabello en Dinah Jane brengen hun krachtige zangstemmen naar de Europese fans dit najaar, met vijftien concerten in o.a. Berlijn, Antwerpen, Oslo, Kopenhagen, Zürich en Amsterdam.

Fifth Harmony’s single, Work From Home met support van Ty Dolla, volgde hun nieuwe album 7/27 op, dat eind mei verscheen. De single bezorgde de band hun eerste top 10-hit in de Billboard Hot 100 en is de eerste single van een meidenband die zo een hoge notering behaalde sinds 2008. Het nummer bereikte ook de #1-positie in de Billboard Rhythmic Songs hitlijst. Fifth Harmony’s hitlijsten-record komt in een jaar waarin de groep ook al meerdere prijzen in de wacht sleepte: in 2016 wonnen ze voor de eerste keer bij de iHeart Music Awards en People’s Choice Awards, en voor de tweede keer bij de Kids Choice Awards. Bij de Radio Disney Music Awards mochten ze zelfs twee prijzen mee naar huis nemen. Daarnaast heeft het vijftal meer dan vier miljoen volgers op Instagram, drie miljoen op Twitter en 6,6 miljoen fans op Facebook.

FIFTH HARMONY - THE 7/27 TOUR
16 oktober LISABON, PORTUGAL - CAMPO PEQUENO
18 oktober MARSEILLE, FRANKRIJK - LE DOME
19 oktober GENEVE, ZWITSERLAND - ARENA GENEVA
21 oktober KEULEN, DUITSLAND - PALLADIUM
22 okotber KOPENHAGEN, DENEMARKEN - FALCONER
24 oktober OSLO, NOORWEGEN - SPEKTRUM
26 oktober LUXEMBURG - ROCKHAL
27 oktober AMSTERDAM, NEDERLAND - HEINEKEN MUSIC HALL
29 oktober ANTWERPEN, BELGIE - LOTTO ARENA
30 oktober ZURICH, ZWITSERLAND - HALLENSTADION
01 november PARIJS, FRANKRIJK - ZENITH
02 november MUNCHEN, DUITSLAND - ZENITH
03 november BERLIJN, DUITSLAND - COLUMBIAHALLE
04 november FRANKFURT, DUITSLAND - JARHUNDERTHALLE

FIFTH HARMONY - THE 7/27 TOUR

Donderdag 27 oktober | Heineken Music Hall, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 56 en € 36 (excl. servicekosten)