Introducing: Life's Electric

28-06-2012 @ 22:13

Life’s Electric - Trust Me I’m A Doctor releaseparty Ekko, Utrecht – 20 juli

Dat de jonge pop-rockband Life’s Electric het anders doet dan anderen, blijkt op het moment dat ze besluiten om muziek uit te brengen door middel van crowdfunding. Geen muzieklabel en geen lening.

De gunfactor heeft er nu voor gezorgd dat het publiek het album wil horen én bereid is hierin te investeren. Dankzij een trouwe achterban en het netwerk van de band heeft Life’s Electric het debuutalbum ‘Trust Me I’m A Doctor’ kunnen realiseren.  

De eerste reacties op ‘Trust Me I’m A Doctor’ zijn:

Er zit een sterk idee achter Life’s Electric. En gelukkig zijn niet alleen de randvoorwaarden goed voor elkaar, maar ook de liedjes en de sound zijn meer dan prima.” [Apply Some Pressure]

Een rockband zoals we die in Nederland nog niet echt eerder hebben gezien.” [Plug out]

Life’s Electric is meer dan een leuke mix van Foo Fighters en Kings Of Leon. De groep weet op Trust Me I’m A Doctor alle tien nummers lang te boeien. De professionele goed gebalanceerde mix zorgt daar mede voor.” [White Room Reviews]

Nu is het tijd dat niet alleen de achterban, maar ook een groter publiek kennis gaat maken met Life’s Electrics knallende debuutalbum ‘Trust Me I’m A Doctor’. En dat kan om te beginnen op vrijdag 20 juli wanneer de band hun debuutalbum ten gehore brengt in Ekko, Utrecht.

Toegang: € 4,50 zonder CD en € 10,- inclusief CD.

Zaal open: 20.00 uur

www.lifeselectric.com

album teaser

https://twitter.com/#!/lifeselectric