Jeroen van der Boom tekent meerjarige labeldeal

24-10-2010 @ 18:18

Precies een jaar na de release van zijn laatste album 'Verder', komt Jeroen van der Boom op 12 november a.s. met zijn nieuwe single. De single 'Werd de tijd maar teruggedraaid' zal de eerste release zijn bij EMI Music, waar Jeroen 22 oktober jl. een meerjarig contract tekende.

Na vier nummer 1-hits gaat Jeroen van der Boom met 'Werd de tijd maar teruggedraaid' terug naar de basis van zijn succes. Een gevoelige power ballad waarbij Jeroen zichzelf begeleidt op piano. Samen met zijn nieuwe muzikale team onder leiding van componist/producer Han Kooreneef, die o.a. verantwoordelijk is voor de hit 'Een wereld', besteedt Jeroen momenteel ieder vrij uurtje in de studio. De nieuwe single is de voorloper van een volledig en gloednieuw album dat gepland staat voor april 2011. 'Han geeft mij vleugels en haalt het beste in mij naar boven. We zijn in de loop der jaren goede vrienden geworden en weten precies wat we aan elkaar hebben. Hij heeft inmiddels een aantal nieuwe songs geschreven die mijn verwachtingen echt overtreffen'; aldus Jeroen van der Boom.

Met de nieuwe single en labeldeal maakt Jeroen een grote stap voorwaarts. 'EMI Music laat met deze deal zien dat ze zelfs in deze barre tijden in entertainmentland, veel vertrouwen in mij hebben. Daar ben ik ontzettend blij mee en trots op!'

'Werd de tijd maar teruggedraaid' is vanaf 12 november verkrijgbaar.