Max Graham tweede album "Cycles 2"

22-10-2010 @ 21:15

Als opvolger van de succesvolle eerste editie van 'Cycles' en kort na het uitbrengen van zijn debuutalbum, presenteert Max Graham nu 'Cycles 2'. Met deze compilatie keert de Canadese producer/DJ terug naar de mixarena, waarin alleen het beste van progressive en trance er toe doet. 2010 was een goed jaar voor Max, met als hoogtepunt de release van zijn eerste artiesten album 'Radio' en de hitsingles 'Sun In The Winter' en 'Nothing Else Matters '. Beide singles werden door de absolute DJ top gedraaid, van Armin van Buuren tot Above & Beyond en Markus Schulz. In 2010 lanceerde Max bovendien een gloednieuwe radioshow, 'Cycles Radio', waarin zijn diverse sound het 'Cycles' merk verder uitbouwt.

Op 'Cycles 2' introduceert Graham je met tracks van producers als Arty, Estiva, Mat Zo, Mike Shiver, Protoculture en Mark Eteson, evenals nieuwe tracks uit zijn eigen studio. Beide mixen hebben zijn typische sound, energiek en melodieus zonder ooit voorspelbaar of cheesy te worden. Met elk van de twee mixen weet Max een uniek verhaal te vertellen en bouwt hij spanning op met iedere track. Verwacht een hoop emotie en 'muziek', in plaats van zomaar een verzameling beats en geluiden.

Max Graham: "2010 bracht voor mij een nieuwe bewustwording qua muziek, ik hervond mijn liefde voor melodie. Deze compilatie bevat alles wat me het afgelopen jaar heeft bewogen, evenals nieuwe releases die er voor mij echt uitspringen. Ik ben er erg trots op."

Preview Cycles 2: http://www.youtube.com

Tracklist
   1. Intro
   2. Lost In Vagueness(Soundsprank's Coastal Mix)
   3. Endless(6AM Mix)
   4. Lightning
   5. Hope
   6. Land Of The Free
   7. Sanctuary(Arnej Club Mix)
   8. Dream On(Protoculture Remix)
   9. Pandorum
  10. Left Of The World(Mike Shiver's Garden State Mix)
  11. Sunride(Ronski Speed Remix)
  12. Away From Here(Arty Remix)
  13. Bliss
  14. Intro
  15. This Night(Max Graham Cycles Intro Mix)
  16. Blackboard
  17. Sique
  18. Silver
  19. Speechless(Max Graham Remix)
  20. Early Bird(Max Graham Remix)
  21. Valley Of Dreams
  22. Whatever It Takes
  23. Godless
  24. Daylight(Estiva 2010 Remix)
  25. Morning Light
  26. Twilight Tonight(Arty Remode)

armada music

http://www.maxgraham.com/