ROWWEN HEZE Familiezondag in het zuiden

21-10-2010 @ 19:24

Slotconcert Rowwen Heze in America vrijdag en zaterdag uitverkocht

De enige kans om het unieke Slotconcertweekend in America nog bij te wonen is de 'Zondag In Het Zuiden' op zondag 7 november. Een sfeervolle muziekmiddag voor het hele gezin. Genieten van Limburgse gezelligheid en gastvrijheid in de feesttent aan de Gerard Smuldersstraat van America.

Vorig jaar bleek deze familiezondag van Rowwen Heze al een regelrechte hit. Veel muziek en folklore, veel vermaak voor de kinderen. Ook dit jaar is er een line-up die jong en oud zal aanspreken. Zo komt Monique Smit - presentatrice van het Tros programma Kidz Top 20 - optreden voor de kinderen en zien we in de tent Limburgs icoon Beppie Kraft, aanstormend talent Fabrizio en Frans Duijts. Uiteraard betreedt ook Rowwen Hèze de bühne voor een intiem familieconcert.
Ook dit jaar wordt de Koperen Cover Competitie gehouden. Joekskapellen en Zaate Hermeniekes coveren Rowwen Hèze songs in een zinderende live­show! Een onafhankelijke jury beoordeelt hun werk en de winnaar maakt kans op een Rowwen Hèze sponsordeal en wordt uitgenodigd om op het Slotconcert 2011 op te treden. De winnaar van vorig jaar - joekskapel Jonk Vleisj - is ook van de partij!

De tent gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn online beschikbaar via www.slotconcertamerica.nl. Ze kosten € 8,50 in de voorverkoop en € 12,50 aan de dagkassa. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt: gratis toegang!

Volg de aanloop, opbouw en het grote feest via www.slotconcertamerica.nl of via Twitter: @slotconcert.