Uitreiking eerste LP release sinds 15 jaar Gouden Kalf winnaars LANG & GELUKKIG

18-10-2010 @ 23:37

Nadat eind jaren tachtig langspeelplaten werden vervangen door CD’s is er geen enkel Nederlandstalig album meer op langspeelplaat verschenen. Op 12 oktober is voor het eerst in meer dan 20 jaar weer een Nederlands album op vinyl verschijnen. De soundtrack van de speelfilm ‘Lang & Gelukkig’ van regisseur Pieter Kramer (bekend van o.a. Theo&Thea en Ellis in Glamourland) zal zowel op CD als LP uitkomen en bestaat uit 16 songs afkomstig uit de film en gezongen door de cast bestaande uit o.a. Arjan Ederveen, Alex Klaasen en Gijs Naber. 11 Oktober zijn tijdens de première in Tuschinski de eerste exemplaren uitgereikt aan de cast van ‘Lang & Gelukkig’.

Sinds 14 oktober draait de familiefilm Lang & Gelukkig, onlangs bekroond met drie gouden kalveren, in de bioscopen. Een sprankelende en grappige familiefilm van Independent Films over liefde, verlangen en het geloof in sprookjes.
Lang & Gelukkig is van dezelfde makers al de bioscoop-hit ‘Ja Zuster Nee Zuster’, met Arjan Ederveen (Theo & Theo), Alex Klaasen (Klokhuis, Gooische Vrouwen en Alles is Liefde) en Jack Wouterse (Grijpstra & De Gier en All Stars) in de hoofdrol en is geschikt voor jong en oud.

www.langengelukkigdefilm.nl
www.cloud9music.nl