Comedy shows van Daniel Arends op dubbel DVD

15-10-2010 @ 20:44

Daniël Arends wordt op 15 oktober 1979 in Jakarta geboren. Een complete verrassing, met name voor zijn nooddruftige Indonesische ouders. Daarom groeit hij, onder de hoede van meer welvarende luitjes, op in Bussum-Zuid.
Vervolgens meldt hij zich bij de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam waar hij deel uit maakt van de cabaretgroep Vier Gasten. In 2003, na zijn opleiding, sluit hij zich aan bij Comedytrain. Hij ontpopt zich tot één van de grote nieuwe talenten in Toomler, gewapend met een vlijmscherpe tong, een op bizarre wijze toch sympathieke dosis arrogantie en een meesterlijke timing. Geen wonder dat het vervolgens snel gaat. Heel snel.
In 2006 toert hij in een dubbelprogramma met Jan Jaap van der Wal door het land, in 2007 is hij op televisie te zien in de serie Comedytrain Presenteert... bij de VARA en nog datzelfde jaar overtuigt hij pers en publiek met zijn eerste avondvullende theatershow Joko 79. En nog een dik jaar later komt hij alweer met een tweede show, Geen Excuses, die hem prompt een nominatie voor Neerlands Hoop oplevert, de prestigieuze prijs voor nieuw cabarettalent. Een blijvertje, kortom. Dit seizoen is Daniel met zijn derde programma Blessuretijd in het land te zien
Zijn eerste twee avondvullende shows Joko79 en Geen Excuses zijn nu samengebracht op deze prachtig vormgegeven dubbelDVD!

Daniel Arends ‘Joko79 & Geen Excuses
release: 15-11-2010
Bestelnr 2DVD: 937.A033.002
genre: comedy

http://danielarends.hyves.nl/