WOUTER HAMEL KOMT MET LIVE DVD EN DOCUMENTAIRE

15-10-2010 @ 17:19

Na vele verzoeken van fans komt het er nu eindelijk van. Wouter Hamel brengt over enkele weken een dvd uit na een onvergetelijk concert in Paradiso. Hamel: "Het moest een mooie afsluiter van drie indrukwekkende jaren worden, maar het concert op 8 oktober in Paradiso overtrof toch al mijn verwachtingen. Zeker dankzij vele vrienden op het podium, zoals Benjamin Herman, Henry Ronde, het strijkersensemble o.l.v. Julia Phillippens, de Dox' Family, een koor met allemaal persoonlijke vrienden en zangers. Het was echt uniek en ontroerend." De DVD is nu met korting bestelbaar via http://hameldvd.hamelmusic.com/

DVD
Dox Records en Wouter Hamel werken nu hard aan de DVD die binnen enkele weken verschijnt. Uiteraard is daarop een registratie van het recente concert te zien in de poptempel Paradiso, maar de DVD bevat ook een documentaire over Wouter en de avonturen van hem en zijn band. Je ziet ze strijden om een plekje op de podia in het buitenland, een avontuur waar Wouter Hamel begin dit jaar mee begonnen is. Je ziet Hamel tijdens een recente zegetocht door Japan, krijgt unieke kijkjes in de keuken bij het werk aan een nieuw album, komt bij Hamel thuis, in de studio bij zijn goede vriend en producer Benny Sings en nog veel meer.

Ontmoeting
Wellicht meest indrukwekkend is de ontmoeting van Wouter Hamel met zijn persoonlijke held Mark Murphy. Deze oude jazz zanger is Wouter meerdere keren in zijn leven tegen het lijf gelopen. "Hij was het die me tijdens mijn opleiding me net dat duwtje gaf om het podium op te gaan", aldus Wouter Hamel. Daarna troffen de twee elkaar vaker en Wouter was vastbesloten iets op te nemen met de 78-jarige zanger. Gelukkig liet de gezondheid van Mark Murphy het toe en kon Wouter hem opzoeken in New Jersey en gingen ze naar de beroemde Nola Studio in New York. De ontmoeting en de opnames zijn ook te zien en te horen op de binnenkort te verschijnen DVD.

Korting
Speciaal voor toegewijde Hamel-vrienden is er een vroege vogel actie. Wie een e-mail adres achterlaat op http://hameldvd.hamelmusic.com/ krijgt korting op de dvd en zal uiteraard op de hoogte gehouden worden van de release-datum.

http://www.doxrecords.com/
http://www.hamelmusic.com/
http://www.youtube.com/wouterhamel