15 jaar LiveXS jubileum-editie online en Crystal Ball Melkweg

21-09-2010 @ 12:16

LiveXS Popmagazine bestaat 15 jaar. Afgelopen weekend werd dit heugelijke feit al in besloten kring gevierd in Podium Victorie in Alkmaar. Op de exacte verjaardag, zaterdag 18 september, is de 15 jaar LiveXS-jubileum online geplaatst en vanaf dat moment doorbladerbaar op iPad, iPhone of via het web te downloaden en in het geheel / per pagina uit te printen via www.livexs.nl/Joomla/Digitaal-Magazine .

Woensdag 22 september zal de editie in de brievenbus van relaties vallen. Vanaf vrijdag 24 september ligt de gehele oplage van 50.000 exemplaren (gratis verkrijgbaar) bij alle poppodia, muziekspeciaalzaken, voorverkooppunten van concerttickets, Music Stores en (exclusief) bij Fame Amsterdam.

Het grootste gratis muziekblad van Nederland zal in de twee edities van LiveXS die tot eind 2010 nog verschijnen middels speciale artikelen ook stilstaan bij het jubileum. In ochtendkrant Metro staat op woensdag 22 september een interview met directeur Klaas Leegwater waarin meer details worden prijsgegeven. 

Crystal Ball
Aankomende vrijdag 24 september viert LiveXS / ALLXS BV, samen met het eveneens 15-jarige Kink FM (onderdeel van V-Ventures), het grote publieksfeest Crystal Ball in de Melkweg in Amsterdam.

www.livexs.nl