Herinneringen aan Toon Hermans op 3CD's

18-09-2010 @ 14:24

20 September verschijnt ‘Herinneringen Aan...'. Deze verzamelaar van één van Nederlands grootste cabaretiers Toon Hermans bestaat uit drie cd's met daarop zijn singles (waaronder de #1-hit ‘Mien waar is mijn feestneus'), zijn luisterliedjes en zijn partyliedjes. Tevens komt er exclusief bij Volkskrant en Trouw een ‘longbox' uit. Deze speciale editie bevat een extra cd met onvergetelijke conference en een boekje van zijn zoon Maurice Hermans met mooie foto's en herinneringen aan zijn vader.
 
In april was het 10 jaar geleden dat Toon Hermans overleed. Ter herinnering aan hem worden er dit jaar allerlei activiteiten georganiseerd. Zo werd er dit jaar in Sittard het Toon Hermans Humor Festival gehouden en wordt dit jaar afgesloten met de musical TOON die 17 december in de Stadsschouwburg Sittard-Geleen in première gaat. Niemand minder dan Alex Klaassen neemt de rol van Toon Hermans voor zijn rekening.

Antoine Gerard Theodore (Toon) Hermans wordt samen met Wim Kan en Wim Sonneveld tot ‘de Grote Drie' gerekend, de drie grootste Nederlandse cabaretiers van na de Tweede Wereldoorlog.

(emi music)

http://www.toonhermans.nl/