GIOVANCA naar Zuid Afrika voor'Skop gat' + 2e deel NL Club tour

10-09-2010 @ 09:36

Clubtour Nederland start in oktober
In oktober begint Giovanca aan deel twee van haar While I’m Awake clubtour. Samen met haar band reist ze langs verschillende podia in Nederland. Tijdens de tour presenteert ze haar succesvolle, tweede album ‘While I’m Awake’, maar ook nummers van het eerste album ‘Subway Silence’ komen aan bod.

While I’m Awake clubtour:
01-10 Het Kasteel, Alphen a/d Rijn
03-10 De Kelder, Amersfoort
07-10 Fenix, Sittard
08-10 Podium Victorie, Alkmaar
09-10 Groene Engel, Oss
15-10 De Vorstin, Hilversum
16-10 Patronaat, Haarlem
22-10 Burgerweeshuis, Deventer
23-10 Perron 55, Venlo
24-10 Gigant, Apeldoorn
29-10 Paard van Troje, Den Haag
30-10 P60, Amstelveen

‘SKOP GAT’
Vlak voordat ze begint aan haar Nederlandse clubtour gaat Giovanca eerst naar Zuid Afrika voor het ‘SKOP GAT’ project van Music Mayday. ‘SKOP GAT’ (kick ass in het Afrikaans) is een initiatief van Music Mayday waarbij bekende Nederlandse en Zuid-Afrikaanse artiesten samen geld ophalen om toekomstmogelijkheden te bieden aan jong aanstormend talent in Zuid-Afrika.
Half september vertrekt Giovanca voor ‘SKOP GAT’ naar Johannesburg om onder andere workshops te geven in de townships en op te treden tijdens het Eldoss Jazz Festival.

Music Mayday
Music Mayday vindt dat jongeren in Afrika net als jongeren in Nederland volop de kans moeten krijgen hun talent te ontwikkelen, te gebruiken en in te zetten voor een betere wereld: met gelijke kansen op sociale, culturele en economische vooruitgang. SKOP GAT is bedoeld om genoeg geld op te halen zodat Music MaydayTalent Factories’ op kan zetten in Johannesburg en Kaapstad. Talent Factories zijn toegankelijke plekken waar talentvolle jongeren workshops kunnen volgen in podiumkunsten (muziek, dans, theater) en film.
 
www.doxrecords.com
www.giovanca.nl