Debuut album Frans Duijts 100 weken in de Album Top 100!

28-08-2010 @ 12:13

Het met goud bekroonde debuut album ‘Zo ben ik mezelf’ van volkszanger Frans Duijts beleeft een volgende mijlpaal: Het album met daarop o.a. de megahits “ Jij denkt maar dat je alles mag’ en ‘Lieveling” staat deze week 100 weken onafgebroken genoteerd in de Album top 100, wat in deze tijd een absoluut unicum voor een Nederlandstalige artiest genoemd mag worden.

Eerder dit jaar was de real-life soap Frans Duijts te zien zijn op RTL4. Hierin was het wel en wee uit het leven van de familie Duijts voor heel Nederland te zien. Frans Duijts werd gevolgd  in zijn gezinsleven, tijdens zijn werk, op de sloop en tijdens zijn leven als artiest.

Ik leef nog steeds mijn droom en het is fantastisch om te zien dat het publiek mijn muziek  zo waardeert , ik ben echt enorm trots op al die mooie dingen die er gebeuren, op de overweldigende reacties bij de optredens in het land, maar ook op de positieve de reacties op bijvoorbeeld het TV programma De Beste Zanger van Nederland. Hier mocht ik liedjes doen van mijn grote voorbeelden. Suspicious Minds van Elvis Presley was er zo een.Dat is toch fantastisch om te mogen doen?!’ aldus een enthousiaste Frans Duijts.

Onlangs nog maakte Jan Smit bekend dat Frans Duijts z’n voorprogramma zal verzorgen tijdens de ‘Leef Je Uit’ tour. Deze tour brengt Frans dit najaar onder meer in de Rijnhal in Arnhem, Martiniplaza in Groningen en Ahoy te Rotterdam.

Frans Duijts werd in korte tijd zeer bekend met het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag’. De single keerde maar liefst vier maal terug in de Single Top 100 en werd in 2009 verkozen tot populairste lied in de kroeg. Begin dit jaar verscheen de eerste single van het huidige album. ‘Ik mis je’ bereikte de top 5 van de hitlijst. Deze week verschijnt de titel ‘Lach en leef je droom’ op single.

www.fransduijts.nl