Debuutalbum van Bredase zanger Tony van Boxtel verschijnt eind augustus

20-08-2010 @ 14:30

De uit Breda afkomstige zanger Tony van Boxtel (1980) is zoals zo velen op jonge leeftijd begonnen met zingen.
Thuis, in Breda, was hij bezeten van de karaoke set van zijn vader. Het kon dan ook niet uitblijven of Tony  stond binnen de kortste keren op het podium zijn liedjes te zingen. Zijn publiek was enthousiast en Tony kreeg de smaak te pakken. Sinds een jaar heeft Tony besloten van zijn hobby serieus werk te maken en op een professionele manier door te gaan.
Vorig jaar bracht hij de single ”Wat jij ook doet” uit, een nummer geschreven door Henk van Broekhoven. Het nummer maakte indruk en het was voor Vincent Produkties uit Zundert aanleiding om een album met Tony op te gaan nemen. Zijn inmiddels aardig uitgebreide fanclub kent Tony al van het populaire nummer “Met tranen in je ogen ben je blind” en velen staan te trappelen om zijn eerste album te kunnen horen. Op dit album staan in totaal 15 liedjes. De opnamen vonden plaats in studio ’69 in Zegge. De produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense. De muzikanten die meegewerkt hebben zijn Rolus Karssen (accordeon), Martijn de Laat (blaasinstrumenten), Jorge Nieuwenhuis (pedalsteelgitaar), Laurens van Wessel (gitaren en overige instrumenten), Bianca Folkers (achtergrondzang).

TRACK INFO:
Wat jij ook doet / Hemelse liefde / ’t Ritme van de liefde / Duizend Sterren / Laatste kans / Ga je mee / Met tranen in je ogen ben je blind / Altijd in mijn hart / De smaak van de liefde / Laat me van je houden / Een wonder / Ik hou van jou / Er is een vrouw / Liefde die mij verwarmd / Laat mij gaan.

TONY VAN BOXTEL “DE SMAAK VAN DE LIEFDE”
Bestelnr CD:: VNC.VCD.1244
label: vincent producties
Distributie: CNR Entertainment BV.
release: 27 augustus 2010

Van onderstaand 2 titels zijn op You Tube filmpjes te vinden, de nummers staan ook op het album !!!
 Wat jij ook doet"
 Met tranen in je ogen ben je blind

http://tony-van-boxtel.hyves.nl/