The Partysquad breekt in bij SLAM FM!

13-08-2010 @ 18:47

Vanaf 20 augustus zal The Partysquad iedere vrijdag tussen 17:30 - 18:00 uur inbreken in het programma Most Wanted van Menno de Boer. Ruben & Jerry zullen zorgen voor de ultieme weekend boost. Ze kapen de show met onder andere een weekendmix, de banger van de week en The Partysquad weekendagenda.

Ruben en Jerry beleefden onlangs als The Partysquad hun comeback tijdens het onvergetelijke event in de Amsterdamse Air. Een tot aan de nok toe gevulde club met maar één boodschap: Welkom Terug! Het duo is na de zware periode rond Jerry’s ongeluk en herstel weer volop aan het knallen. Niet alleen op muzikaal gebied, maar nu dus ook als presentatieduo op SLAM!FM. Iedere week zullen ze de nieuwste tracks voor je draaien, een ultieme classic en je natuurlijk laten weten waar je moet zijn voor de leukste feestjes.

Ruben & Jerry: “We hebben al zoveel feestjes gerockt met SLAM!FM, het werd tijd dat we wat zendtijd kapen en de party in de ether voortzetten!” De beste aftrap van je weekend krijg je dus vanaf 20 augustus iedere vrijdagmiddag in ‘Most Wanted’ met The Partysquad.

Komend najaar zijn Jerry & Ruben nog beschikbaar voor clubs en festivals.  http://www.topbillin.nl

http://www.thepartysquad.com/