Eerste namen Crystal Ball - 15 Jaar LiveXS / Kink FM

09-08-2010 @ 17:20

De eerste namen voor Crystal Ball zijn bekend
Go Back To The Zoo, Tim Knol & Anne Soldaat, Kern Koppen en Lola Kite zijn te zien op Crystal Ball, het feest dat Kink FM en LiveXS geven in de Melkweg op vrijdag 24 september. Met het festival vieren de radiozender en het popmagazine beiden hun vijftienjarige bestaan. Binnenkort worden nog veel meer namen bevestigd. De voorverkoop is gestart.

Jantien van Tol, directeur van Kink FM: “Ik ben erg blij met het feit dat wij samen met LiveXS ons vijftienjarig jubileum kunnen vieren. Crystal Ball is de kroon op onze langdurige samenwerking en een kado voor onze luisteraars en de lezers van LiveXS. De afgelopen vijftien jaar hebben wij ons allebei ingezet om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de betere pop- en rockmuziek. Ik hoop dat wij dat nog lang samen kunnen doen!

Klaas Leegwater
, directeur van LiveXS Popmagazine: "LiveXS en Kink FM zijn in 1995 praktisch gelijktijdig begonnen en hebben vanaf het allereerste begin samengewerkt. Ik ben er trots op dat we nu ons kristallen jubileum samen vieren en dit festival bovendien aangrijpen om een aantal nieuwe veelbelovende bands extra onder de aandacht te brengen. Precies zoals wij het de afgelopen vijftien jaar allebei al hebben gedaan.

Het totale programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Crystal Ball vindt avondvullend plaats in de beide zalen van de Melkweg. De deuren van de Melkweg gaan op 24 september om 19.00 uur open. Het programma start om 20.00 uur en zal doorlopen tot diep in de nacht. Kink FM doet tijdens Crystal Ball tussen 20.00 uur en 24.00 uur live verslag van het festival. LiveXS besteedt volop aandacht aan het festival met een uitgebreide special in het septembernummer dat zal verschijnen op vrijdag 20 augustus.

Crystal Ball wordt mede mogelijk gemaakt door Converse en Jack Daniels.

Bestel je tickets nu bij Ticket Service Nederland of de Melkweg!