Nieuwe single, nieuw album van NICK & SIMON

04-08-2010 @ 12:30

De eerste single van het nieuwe album “Fier” van Nick & Simon 

Sinds hun eerste album “Nick & Simon” op 13 mei 2006 de albumlijst binnenkwam, staat Nederlands populairste duo onafgebroken met 1 of meerdere albums in de Album Top 100 genoteerd. De reeks singlehits is minstens zo indrukwekkend: van hun 12 hitsingles bereikten er tien de top 10, waarvan zes goed waren voor een #1 positie. In 2009 scoorde ze maar liefst 4 #1 singles in één jaar.
Hun live DVD’s zijn ook ongekende successen: zo staat de DVD “Overal” al sinds release (33 weken geleden), onafgebroken in de Top-5 van de DVD Top-30.
Nick & Simon zijn ongetwijfeld de artiesten met de meeste optredens van Nederland en hun concerten zijn steevast uitverkocht. Op You Tube hebben ze al meer dan 20.000.000 views gescoord en het aantal tv- en radio-optredens van de afgelopen jaren is niet meer bij te houden.
Op internet zijn ze ook prominent aanwezig met hun site, Hyves en Twitter.

DE NIEUWE SINGLE
Op 20 augustus verschijnt de eerste single van hun nieuwe album dat dit najaar in de winkels ligt. De keus is gevallen op een prachtige ballad
Een nieuwe dag”, die wel eens de vijfde #1 hit op rij van het populairste duo van Nederland zou kunnen worden. De single bevat naast “Een nieuwe dag” ook een unplugged versie van het schitterende nummer “Supply And Demand” van Amos Lee die de mannen tijdens een spontane sessie na afloop van de CD opnamen. Deze bloedstollend mooie track is een (audio) voorproefje van de bonus DVD met 7 heel speciale covers die bij de speciale editie van het nieuwe, op 1 oktober te verschijnen vierde album “Fier” zal komen. Ook hun nu al veelbesproken clip van “Een nieuwe dag”, waarin actrice Jennifer Hoffman ook te zien is staat als cd-rom bonustrack op deze single.

NICK & SIMONEen nieuwe dag
Tracklisting:
1. Een nieuwe dag
2. Supply And Demand
Bonus cd-rom track videotrack promoclip van “Een nieuwe dag
Bestelnr. CDS: AC 699452
Release: 20 augustus 2010

http://www.nickensimon.nl/

http://twitter.com/nickensimontwit