DJ Armin van Buuren maakt speciale ING SAIL-track 2010

03-08-2010 @ 10:52

Gratis Armin van Buuren download via ING.nl
ING, hoofdsponsor van SAIL 2010, heeft de #1 DJ van de wereld, Armin van Buuren, wederom bereid gevonden om een speciale SAILtrack te maken. Het nummer Aisha, de ING SAIL-track 2010, wordt onder de naam Gaia uitgebracht en is vanaf nu exclusief en gratis te downloaden via www.ing.nl/sail . De succesvolle DJ maakte op verzoek van de bank in 2005 ook al een track voor SAIL, die uiteindelijk een wereldhit werd.
Armin van Buuren wilde de nieuwe SAIL-track graag een 'cutting edge' sound mee geven. 'Het is natuurlijk super dat je wederom gevraagd wordt om de officiële ING SAIL-track te maken. De uitdaging was wel om de SAIL-track 2010 anders te laten klinken dan de track uit 2005. Ik heb daarom gekozen voor een totaal andere insteek, andere beat, andere effecten en met een knipoog naar SAIL. Een andere stijl dus, die perfect past bij Gaia en de tracks die ik onder die naam heb uitgebracht.'
Met Aisha heeft Armin van Buuren een onmiskenbare, eigentijdse danstrack gemaakt zoals je dat van de nummer 1 DJ van de Wereld mag verwachten, aldus Monique Opdam, directeur Communicatie ING Nederland. ‘De track van Armin is, naast het ING Pirateneiland dat tijdens SAIL in de IJ-haven verrijst, een van de vele activiteiten waarmee ING invulling geeft aan de sponsoring van SAIL.
Vanaf de start van SAIL Amsterdam in 1975, is ING als sponsor betrokken bij dit evenement.
Tijdens SAIL verrijst in de IJ-haven aan de Bogortuin het ING Pirateneiland, inclusief gestrand scheepswrak. Aan de kade van het eiland ligt het prachtige schip de Götheborg aangemeerd. Zowel overdag als ’s avonds is er op het eiland een afwisselend entertainmentprogramma voor jong en oud met piratenshows, optredens van artiesten en DJ’s. Ter gelegenheid van SAIL brengt ING ook het stripboek ‘De Jacht op de Gouden Leeuw’ uit voor kinderen (8-12 jaar).
SAIL Amsterdam en het ING Pirateneiland zijn gratis toegankelijk voor iedereen. SAIL start op 19 augustus en duurt tot en met 23 augustus. Voor meer informatie, programma, openingstijden en de download zie www.ing.nl/sail