DJ FEDDE LE GRAND ORGANISEERT REMIXCOMPETITIE

30-07-2010 @ 17:57

Wie rockt 'ROCKIN HIGH' naar een hoger niveau?

'Rockin High', een nummer op Fedde le Grands artiestenalbum 'Output', wordt binnenkort als single uitgebracht. Om deze release te vieren geeft Fedde onbekend talent de kans om door te breken, met een groots opgezette remixcompetitie! De edits van dj's/producers Benny Benassi en Nicky Romero zijn al verzekerd van een plekje in het remixenpakket; ben jij degene die de 'Rockin High' remix-trilogie completeert? Fedde le Grand geeft een korte uitleg over de contest via deze videosnack => www.youtube.com/.

Om deel te nemen ga je naar www.feddelegrand.com/contest waar je de 'Rockin High' remix-onderdelen gratis kunt downloaden. Van 29 juli t/m 31 augustus hebben alle producers in de dop de tijd om iets inspirerends te creëren. Tevreden met het resultaat? Via dezelfde contest-pagina kun je je track (max. 8 MB) uploaden en beluisteren. Van 1 t/m 15 september kan er gestemd worden door alle Fedde le Grand community members! Hoe meer 'plays' en stemmen je krijgt, hoe hoger je remix komt te staan en hoe meer aandacht je creatie krijgt.

Tot slot luistert een team vol A&R experts van muzieklabel Flamingo Recordings (uiteraard inclusief Fedde le Grand zelf) naar de remixen die het hoogst geplaatst zijn. De winnende remix wordt op woensdag 22 september bekendgemaakt en zal vervolgens wereldwijd uitgebracht worden op Beatport! Voor het volledige prijzenpakket maar ook de regels en voorwaarden omtrent de competitie check: www.feddelegrand.com/contest.

De single 'Rockin High' van Fedde le Grand en de bijbehorende remixen van Benny Benassi en Nicky Romero verschijnen 16 augustus exclusief op Beatport. Via iTunes en alle andere retailers zijn deze tracks vanaf 13 september verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
www.feddelegrand.com
www.youtube.com/feddelegrand 
www.myspace.com/djfeddelegrand
www.twitter.com/DJFeddeleGrand
www.facebook.com/feddelegrand
www.feddelegrand.hyves.nl