Paul van Dyk's VANDIT Records gaat samenwerking aan met Armada Music

09-07-2010 @ 08:28

Twee van de meest prestigieuze labels in de dance industrie, Paul van Dyk’s VANDIT Records en het Nederlandse muzieklabel Armada Music, hebben een nieuwe joint venture aangekondigd. Met een veelbelovend releaseschema voor 2010 en 2011 in het vooruitzicht zal het in Berlijn gevestigde team van VANDIT verantwoordelijk blijven voor de A&R activiteiten van het label en staan beide partijen klaar om het label naar het volgende decennium te brengen.  

VANDIT, de thuisbasis voor artiesten als Paul van Dyk, Filo & Peri, The Thrillseekers, Alex M.O.R.P.H., Kuffdam, Giuseppe Ottaviani en Jon O’Bir, viert dit jaar haar 10de verjaardag met een serie speciale releases en wereldwijde arena tour. Armada Music is het label van Armin van Buuren, Markus Schulz, Dash Berlin, Andy Moor, Chicane, StoneBridge en diverse andere producers en vocalisten. De eerste release van de joint venture is de ‘VANDIT 10th Anniversary’ compilatie, met onder andere Paul van Dyk’s ‘We Come Together’ single en Filo & Peri’s ‘This Night’.

VANDIT Records is in 2000 door de welbekende Duitse DJ/producer Paul van Dyk opgezet en groeide binnen 10 jaar uit tot één van de bekendste labels van de dance. VANDIT heeft onder andere classics als Paul van Dyk’s ‘For An Angel’, Reflekt’s ‘Need To Feel Loved’ en Ralphie B’s ‘Massive’ uitgebracht. Armada Music exploiteert vanaf nu de 100 VANDIT releases en meer dan 200 tracks van de VANDIT Digital catalogus.

Paul van Dyk, Managing  Director van VANDIT: "Twee magnaten uit de dance industrie werken nu samen. De symbiose van creatieve kracht, expertise en impact op de dance markt van VANDIT en Armada Music zal een nieuwe mijlpaal in Electronic Dance Music vormen.

Maykel Piron, Managing Director van Armada Music: ”Al 10 jaar lang brengt VANDIT hoge kwaliteit muziek uit. Het is een grote eer om samen met Paul en zijn team dit fantastische merk verder uit te bouwen.

Voor meer info, check www.vandit.com of www.armadamusic.com .