FAITHLESS DIT NAJAAR IN AHOY

01-07-2010 @ 11:05

Faithless frontman Maxi Jazz heeft bij Giel op 3FM bekend gemaakt dat het concert in het Westerpark niet het laatste Faithless concert in Nederland is dit jaar. Faithless komt op 26 november terug voor een concert in Ahoy in Rotterdam.  
Voor het concert van vrijdag 2 juli in het Westerpark zijn ook nog kaarten beschikbaar.

Het concert dat Faithless in mei gaf in Paradiso was binnen 10 minuten uitverkocht en ging de boeken in als een van de meest energieke concerten van dit jaar.  

In 2010 is het alweer drie jaar geleden dat de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong in Nederland op het podium stonden. Midden jaren '90 waren ze een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Opvallend is de in de dancemuziek zeldzame samenstelling: De line-up van Faithless bestaat uit onder andere gitaren en drums in plaats van enkel een dj en zanger. Debuutsingle ‘Salva Mea’ uit 1995 was een grote hit in clubs en later ook in de hitparades. Met performances van latere succesnummers als 'God is a DJ', 'Insomnia', 'I Want More' en 'We Come One' staat Faithless immer garant voor een energieke live show.

Onlangs is ook het nieuwste studioalbum van Faithless, ‘The Dance’, verschenen, waarvan ‘Not Going Home’ de eerste single is.

FAITHLESS + support act
Vrijdag 26 november 2010
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 34, € 37, € 40, € 43 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur